Everything about mekap iş ayakkabısı

Wiki Article

Bu ayakkabılar aynı zamanda kaymaz tabanları ile zeminde dengeli hareket etmeyi kolaylaştırır ve çalışanların düşme riskini önler.

Sadece uygun fiyatlı değil, aynı zamanda dayanıklı ve standartlara uygun ayakkabılarla güvenliğinizi garanti altına alabilirsiniz. Kategorimizde hem ihtiyaçlarınıza hem de bütçenize hitap eden çeşitli modellerdeki iş güvenliği ve sağlığı ayakkabılarını bulabilirsiniz.

Aynı zamanda konforlu bir deneyim sunmak için ergonomik tasarımlara sahiptir ve ayak yapısına uyum sağlar. Bu sayede kaynakçılar uzun saatler boyunca rahatlıkla çalışabilirler.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile iş ayakkabısı yds de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın doğal şekline uygun olması gerekir.

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

Mekap iş ayakkabılarının fiyatları ve modelleri, kullanıcıların tercihlerine ve ihtiyaçlarına göre değişmektedir.

Yapılan düzenleme ile ayakların gerektiği korunması advertisementına çelik burunlu ayakkabıların kullanılmasına karar verilmiş ve çalışanların possibility faktörü yüksek ortamlarda bu ayakkabıları giymeleri kararlaştırılmıştır.

This Site is utilizing a security assistance to shield itself from on the internet assaults. The action you merely done brought on the security solution. There are various actions that may result in this block together with submitting a particular word or phrase, a SQL command or malformed data.

İnşaat işleri gibi yerlerde kullanılacak iş ayakkabılarının tabanı çivi vb. batmalarına karşı metalik bir malzeme ile de takviye edilmelidir.

İş şartları ve çalışma iş ayakkabısı s1 s2 s3 ne demek koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma iş ayakkabısı ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page